Театралізована вистава "Івасик - телесик"

У будь-якому віці в казках можна відкрити щось таємне і хвилююче. Слухаючи їх у дитинстві, людина несвідомо накопичує цілий «банк життєвих ситуацій», тому дуже важливо, щоб усвідомлення «казкових уроків» починалося з раннього віку, з відповіді на запитання: «Чого нас вчить казка?».

Залучення до театру дітей дошкільного віку пов'язано в основному з виставами - казками. Враховується інтерес дітей до цього жанру, доступність дитячому сприйняттю, а також суспільне значення казки для морального і естетичного виховання дітей. Найбільш доцільною формою роботи у цьому напрямку вважається театралізована діяльність.

Театральне дійство, чи музична казка, лялькова вистава чи інсценізована сюжетна гра – це перш за все для дитини свято, нехай маленьке, але свято з посмішками, оплесками і гарним настроєм. Тому і в нашому дошкільному навчальному закладі ще з раннього віку ми привчаємо дітей до прекрасного з допомогою казки. 21.09.2017 року відбувся показ театралізованої вистави «Івасик - телесик». Діти з задоволенням переглянули виставу, яка несла в собі повчальний характер. Поринули у світ цікавого мистецтва, захопилися чудовою грою акторів, які намагалися активізувати дітей протягом вистави, ведучи з ними діалог. Дошкільнята співпереживали героям казки, намагалися їм допомогти. Малята отримали масу задоволення від перегляду театралізованої вистави та багато позитивних вражень.

/Files/images/novini/teatr_16062015_roku/P9292955_новый размер.JPG

/Files/images/novini/teatr_16062015_roku/P9292945_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 156