Педагогічна година з проблеми: "Формування здорового способу життя у дітей дошкільного віку"

Формування основ здорового способу життя з самого раннього віку є основним завданням в останні роки не тільки в родині, а й в освітніх установах країни.

Відомо, що дошкільний вік є вирішальним у формуванні фундаменту фізичного і психічного здоров'я. Адже саме до 7 років людина проходить величезний шлях розвитку, неповторюваних протягом подальшого життя. Саме в цей період йде інтенсивний розвиток органів і становлення функціональних систем організму, закладаються основні риси особистості, формується характер, ставлення до себе і оточуючих.

Тому, 22.11.2017 року на базі ЗДО № 7 «Орлятко» відбулася педагогічна година з проблеми: «Формування здорового способу життя у дітей дошкільного віку» під час якої інструктор з фізичної культури, Соловйова Н.В. ознайомила педагогів закладу зі складовими, які відносяться до здорового способу життя, завданнями фізичного виховання та критеріями формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя. А вихователь Машталір А.В. більш детально ознайомила педагогів з просвітницькою роботою з батьками щодо фізичного розвитку та зміцнення здоров’я вихованців. Вона наголосила на тому, що дуже важливо, коли в сім’ї зуміють зробити фізкультуру не просто обов’язковим, а й улюбленим режимним моментом дитини.

/Files/images/novini/kolokvum/PB223361_новый размер.JPG

/Files/images/novini/kolokvum/PB223354_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 197