Коучинг для педагогів закладу з проблеми «Патріотичне виховання: як зробити дієвим»

Нині, як ніколи, у період збройної агресії росії, гостро набуло актуальності виховання громадянина-патріота, відповідального, відданого своїй країні. Адже, ця проблема хвилює кожного з нас. І не лише тому, що це – одне з пріоритетних завдань освіти, визначених державою, а й тому, що саме від того, як ми впораємося з ним, залежить наше майбутнє.

Тому 14.11.2023 року в приміщенні Білоцерківського закладу ЗДО №7 «Орлятко» , вихователь Сергієнко Наталія Василівна, провела коучинг для педагогів закладу з проблеми «Патріотичне виховання: як зробити дієвим».

Метою заходу було спонукати педагогів до пошуку умов, необхідних для плекання свідомих патріотів у закладі освіти. Розширити уявлення про розмаїття напрямів діяльності з національно-патріотичного виховання. Розвивати творчий потенціал педагогів, комунікативні здібності, навички взаємодії у команді.

Наталія Василівна провела з педагогами закладу ряд різноманітних ігор та вправ. Це такі як «Закінчи приказку та прислів’я», «Відгадай мелодію», «Риси патріота», «Віночок дружби». Також провела експрес-вікторину національно-патріотичного змісту та інтерактивну вправу «Що було б якби….?», під час якої педагоги закладу надали поширену відповідь, щоб могло статися, якби не приділялося достатньої уваги проблемі національно-патріотичного виховання дошкільників.

Під час заходу в залі панувала творча, затишна, емоційна атмосфера.


/Files/images/novini/kolokvum/PB142619_новый размер.JPG

/Files/images/novini/kolokvum/PB142622_новый размер.JPG

/Files/images/novini/kolokvum/PB142623_новый размер.JPG

/Files/images/novini/kolokvum/PB142630_новый размер.JPG

/Files/images/novini/kolokvum/PB142626_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 63